Evenementen

In het UMCG worden verschillende activiteiten georganiseerd voor patiënten en bezoekers. 

Bingo

De vrijwilligers van UMCG Evenementen organiseren bijvoorbeeld de bingo voor en met de patiëntjes in het Beatrix Kinderziekenhuis.  

Concerten

Ook organiseren de vrijwilligers van UMCG Evenementen lunchconcerten bij de fontein in het UMCG. Allerlei muziekgroepen met diverse muziekgenres geven pro deo een concert voor de patiënten en bezoekers in het UMCG. We willen op deze manier de medewerkers, bezoekers en patiënten een beetje afleiding bieden.

Speel jij in een ensemble, koor of muziekgezelschap en zou je hiermee pro deo een concert willen geven voor patiënten en bezoekers in het UMCG? Neem dan contact op via vrijwilligersenvrienden@umcg.nl.

Ideeën voor evenementen
Afdelingen die graag een evenement of activiteit willen organiseren, kunnen contact opnemen met ons opnemen via vrijwilligersenvrienden@umcg.nl.