Patiëntenbibliotheek

Patiënten en medewerkers in het ziekenhuis kunnen gebruik maken van de patiëntenbibliotheek. Op verschillende dagen gaan vrijwilligers van de patiëntenbibliotheek langs de patiënten op de afdelingen met o.a. tijdschriften, kranten, boeken of gewoon een praatje. Daarnaast is de bibliotheek geopend op: maandag, dinsdag en donderdag van 10 – 11 uur en woensdag van 13 – 14 uur. De bibliotheekruimte bevindt zich op de tweede verdieping van het UMCG, ruimte X2.102.

Heeft u luxe tijdschriften of kindertijdschriften over die niet ouder zijn dan een half jaar? Deze kunt u tijdens openingstijden van de bibliotheek inleveren of u kunt ze inleveren bij het Informatie Centrum Oncologie (ICO) aan de fonteinstraat 20.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 050-3613557.