Cadeau Jos Aartsen en de Raad van Bestuur

11 december 2019Nieuws

Op 31 oktober nam bestuursvoorzitter Jos Aartsen afscheid van het UMCG. Jos was een betrokken bestuursvoorzitter die oog had voor de medewerkers in het UMCG. Hij had dus ook oog voor de vrijwilligers van het UMCG. Dat merkten wij tijdens zijn afscheid. Jos wilde geen cadeaus als afscheid, maar geld om een mooi cadeau te kunnen geven aan de bijna 400 vrijwilligers in het UMCG. De Raad van Bestuur heeft hier ook een bijdrage aan geleverd. Afgelopen week hebben de vrijwilligers dit cadeau ontvangen. De vrijwilligers zijn heel blij met het cadeau, maar vooral met de waardering die ze hier mee hebben gekregen van Jos Aartsen en de Raad van Bestuur UMCG.

Hierbij een aantal reacties:

Wat een geweldig cadeau en een fantastisch gebaar van dhr. Aartsen en het Raad van Bestuur. Mijn hartelijke dank hiervoor

Vr.groet 

Christien Huizing

Wat een mooi gebaar van Jos Aartsen en wat een fantastisch cadeau!!

Heel veel dank.

Hartelijke groet,

Judith Kroneberg

(vrijwilliger op de Stee)

Dag meneer Aartsen,

Wat een verassing, wat maakt dit blij.

Wat een waardering voor ons werk.

Heel hartelijk bedankt daarvoor.

 

Dinie Haaijer

(gastvrouw)