Word jij mijn nieuwe vrijwillige collega bij de Patiënten Ophaal Service?

25 februari 2020Nieuws

Wij zijn voor de Patiënten Ophaal Service (POS) opzoek naar vrijwilligers tijdens de evenementen en inspiratiebijeenkomsten/kerkdiensten.

De vrijwilligers begeleiden op zondagmorgen patiënten van de afdeling naar de bijeenkomst en na afloop begeleiden zij ze weet terug. De vrijwilligers zijn aanwezig van 09.30-12.30 uur. De vrijwilligers worden minimaal één zondag per maand ingezet.

Minimaal één keer maand ondersteunt deze groep vrijwilligers bij evenementen zoals het concert (tweede dinsdagavond van de maand) dat georganiseerd wordt door de Vrijwilligers en Vrienden UMCG. Zij begeleiden de patiënten (op aanvraag) va de afdeling nar de locatie van het concert en weer terug.

 

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan via onze website. Vragen over deze of een andere vrijwilligersfunctie mail dan naar vrijwilligersenvrienden@umcg.nl.