Vacature vrijwilliger voor verpleegafdeling Hematologie (E2VA) in het Oncologie Centrum

4 maart 2020Nieuws

Voor de verpleegafdeling Hematologie (E2VA) in het Oncologisch Centrum zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Onder supervisie van professionals op afdeling E2VA voeren vrijwilligers taken uit voor kwetsbare oncologische patiënten die vanwege het risico op infectiegevaar de afdeling niet mogen verlaten. De vrijwilligers stimuleren mobiele patiënten om mee te doen aan aangeboden activiteiten of voor het zorgen van afleiding en aandacht voor de niet mobiele patiënten. Het doel van de weekendactiviteiten is het aanbieden van laagdrempelige activiteiten ter bevordering van contact, ontspanning, afleiding en activering.

De vrijwilligers zijn aanwezig op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Wilt u meer informatie over de functie of wilt u solliciteren kijk dan op de Website van het UMCG.