Aan het woord

12 juli 2021Nieuws

In mijn dagelijks werk als projectondersteuner werk ik (helemaal nu) veel online en vanachter mijn laptop. Het is een ontzettend leuke baan maar de woensdagochtend als gastvrouw op de poli oncologie is een mooie afwisseling qua omgeving en werkzaamheden. De hectiek van het project kan ik even vergeten en relativeren. Op de poli oncologie zie je dat kanker genadeloos is, deze ziekte kan iedereen treffen. Dat maakt dat je contact hebt met veel verschillende mensen uit alle windstreken. 

Op de ochtend dat ik er werk probeer ik de patiënten en bezoekers te herkennen en te onthouden wat ze drinken (af en toe een extra koekje 😉). Ik kan mensen niet genezen, maar kan de patiënten heel misschien in het korte contact net even doen vergeten dat ze in een wachtruimte zitten.