TKP doneert sinterklaascadeaus aan Vrijwilligers & Vrienden UMCG

2 december 2021Nieuws

TKP, dat vanuit de rode toren langs de ringweg van Groningen de pensioenen van miljoenen mensen regelt, vierde afgelopen zaterdag voor medewerkers met kleine kinderen sinterklaas. De personeelsvereniging van TKP had een groot feest in de MartiniPlaza in petto. Vanwege de coronamaatregelen werd dat een drive-thru. Omdat niet alle cadeaus uitgedeeld konden worden, zocht de PV een geschikte bestemming.

En die was snel gevonden: TKP doneerde zo’n 30 cadeaus aan Vrijwilligers & Vrienden UMCG.  Hier wordt de kinderbingo georganiseerd en deze cadeautjes worden uitgedeeld aan de patiëntjes van het Beatrix Kinderziekenhuis.

Ook voor het eten en drinken dat overbleef, werd een goede bestemming gevonden: Voedselbank Stad Groningen.