Collega loopt 4daagse voor vrijwilligers

7 juni 2022Nieuws

Van 19 tot en met 22 juli vindt de Nijmeegse 4Daagse plaats. UMCG’er Jakob van der Vlag trekt die week zijn stevige stappers aan om geld in te zamelen voor Vrijwilligers & Vrienden UMCG. De donaties die Jakob hoopt op te halen zijn bestemd voor het kunnen inzetten van vrijwilligers in het UMCG.

“Ik ben Jakob van der Vlag en al 34 jaar werkzaam in het UMCG. Komende zomer loop ik de Nijmeegse 4Daagse en kan ik een goed doel sponsoren. Ik kom uit bij Vrijwilligers & Vrienden UMCG om de volgende reden:

Een vriend van mij is 2 jaar geleden zijn echtgenote verloren aan een ernstige ziekte. Het ziektetraject van het echtpaar heeft plaatsgevonden binnen het UMCG. Mijn vriend is dankbaar over hoe hij en zijn echtgenote zijn begeleid en geholpen in het UMCG. Hij wilde graag iets terugdoen. Zelf is mijn vriend vrijwilligerswerk gaan doen bij Vrijwilligers & Vrienden UMCG. Dankbaar, leuk en positief werk, en zijn inzet en energie leveren blije gezichten op bij de patiënten. Ik vind dat mooi: het helpt mijn vriend én de patiënt! Daarom steun ik Vrijwilligers & Vrienden UMCG met mijn deelname aan de Nijmeegse 4Daagse sponsorloop.

De 104e Nijmeegse 4Daagse vindt plaats van 19 tot en met 22 juli 2022. Ik loop elke dag 50 kilometer en wil die afstand dagelijks voltooien in 8,5 uur. U kunt via mij en dus Vrijwilligers & Vrienden UMCG steunen door een donatie over te maken naar https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/actie/jakob-van-der-vlag

Alvast veel dank! 

Jakob”